Αποφράξεις αποχετεύσεων, φρεατίων, σιφονιών-Άντληση υδάτων, Νίκαια, Κορυδαλλός, Πειραιάς

Αποφράξεις αποχετεύσεων, φρεατίων, υδρορροών, σιφονιών σε Νίκαια, Κορυδαλλό, Πειραιά

Με την βοήθεια των κατάλληλων μηχανημάτων πραγματοποιούνται αποφράξεις σε δίκτυα αποχετεύσεων πολυκατοικιών ή επαγγελματικών χώρων. Επίσης, αποφράζουμε συστήματα υδρορροών, λεκάνες, νιπτήρες :

  • Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα- ατσαλίνα , μηχάνημα απόφραξης που ανάλογα την διάμετρο της αποχέτευσης χρησιμοποιείται  για την αποκατάσταση του φραγμού σε κεντρικές αποχετεύσεις, υδρορροές λεκάνες κ.α.
  • Πιεστικό μηχάνημα- υδροβολή, μηχάνημα πίεσης νερού με εύκαμπτο λάστιχο που επαναφέρει τον αγωγό στην αρχική του μορφή 
Αντιπλημμυρική συντήρηση

Πραγματοποιείται κυρίως με την βοήθεια πιεστικού μηχανήματος μέρες που δεν υπάρχουν έντονες βροχοπτώσεις ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα υπερχείλισης λυμάτων ή όμβριων υδάτων

Συντήρηση δικτύου αποχέτευσης

Πραγματοποιείται σε αποχέτευσης που αντιμετωπίζουν πρόβλημα συχνού φραγμού. Γίνεται με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την αποφυγή δυσοσμιών. Κάνοντας συντήρηση αποχέτευσης γλιτώνουμε από συχνά βουλώματα και κερδίζουμε χρήματα κάνοντας κάθε φορά απόφραξη δ)άδειασμα βόθρου- εκκενώσεις βόθρων, με την χρήση βυτίου μεταφοράς λυμάτων γίνεται η απορρόφηση σε στεγανούς ή απορροφητικούς βόθρους σε δίκτυα που δεν είναι συνδεδεμένα με την ΕΥΔΑΠ

Αντλήσεις υδάτων

Αντλήσεις υδάτων, με σύγχρονες αντλίες λυμάτων και όμβριων υδάτων πραγματοποιείται άντληση των υδάτων από υπόγειους χώρους – γκαράζ- φρεάτια ασανσέρ κ.α.

Κοπή ριζών

Κοπή ριζών, για την καλύτερη λειτουργιά των σωληνώσεων εκτελούμε κοπή ριζών με ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα και το πιεστικό φορτηγό μηχάνημα

Καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων

Καθαρισμός βιολογικών εγκαταστάσεων, στο αρχικό στάδιο καθαρισμού απομακρύνονται υλικά όπως τα λίπη και τα έλαια και η άμμος. Εδώ εφαρμόζεται μηχανική μέθοδος. Κατόπιν, αφαιρούνται τα μεγάλα αντικείμενα, όπως τα ξύλα, τα σιδερά, κουτιά κ.α. αυτό γίνεται επειδή υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν οι εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού αν αυτά τα υλικά περάσουν στο εσωτερικό. Εδώ χρησιμοποιούνται σχάρες για την κατακράτηση των στερεών υλικών. Ύστερα γίνεται η ιζηματοποίηση. Σε όλες σχεδόν τις εγκαταστάσεις υπάρχει αυτό το στάδιο. Εκεί τα βαρέα λύματα ανεβαίνουν στην επιφάνεια (κόπρανα,λάσπη) ώστε να αφαιρεθούν.

Διάγνωση με κάμερα

Η εταιρεία Αετός διαθέτει διαγνωστική κάμερα που με το εύκαμπτο άξονα της μπαίνει και διακλαδίζεται μέσα στις σωληνώσεις επιτρέποντας να δούμε απεικονιστικά την ενδεχόμενη ζημιά ή φράξιμο του σωλήνα. Υπάρχουν πολλέςαιτίες που ευθύνονται για την κακή λειτουργία της αποχέτευσης. Προβλήματα προκύπτουν από κακοτεχνίες, καθιζήσεις υποστρώματος, ρίζες κοντινού δέντρου κ.α. Όλα αυτά, δημιουργούν φραγμούς στη διέλευση των υδάτων με αποτέλεσμα την ανάστροφη τους στην αρχή πλημμυρίζοντας τους χώρους, δημιουργούν σπασίματα σωληνώσεων που διαφεύγουν τα καθαρά ή τα ακάθαρτα νερά με λύματα στον περιβάλλοντα του χώρο. Το εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείαςΑετός αναγνωρίζοντας την κατανομή και τον τύπο του δικτύου στο χώρο σας, χρησιμοποιώντας τη διάγνωση με κάμερα, βλέπει την ενδεχόμενη ζημιά και σας ενημερώνει για το είδος και βάθος της ζημιάς, ώστε να συγκεκριμενοποιήσετε το σημείο επέμβασης του υδραυλικού γλυτώνοντας σας έτσι ανώφελα σκαψίματα, χρόνο και χρήμα. Η εταιρεία μας δωρεάν σας καταθέτει την οικονομική προσφορά για την αποκατάσταση της βλάβης που θα διαγνώσει η κάμερα. Καταγράφεται αν ζητηθεί σε για να γίνεται αντιληπτό από τον υδραυλικό που θα το επισκευάσει αλλά και απο σας ώστε να σκιαγραφηθεί σωστά η πορεία που θα ακολουθηθεί. Επικοινωνήστε μαζί μας όλο το 24ωρο στο 210 42.22.222.