Καταχώρηση κοινοχρήστων
blog img
  1. Τακτική συντήρηση φρεατίου αποχέτευσης, η τακτική συντήρηση μπορεί να σώσει τους σωλήνες σας, τα φρεάτια και να σας γλιτώσει από κάποια μεγάλη απόφραξη.
  2. Εμπιστευτείτε έναν ειδικό για την απόφραξη της αποχεύτευσης, το τονίζω ότι καλύτερη δουλειά δεν γίνεται από κάποιον που να μην είναι ειδικός. Ακόμα και υδραυλικός αν είναι, δεν θα έχει τα μηχανήματα για να σας κάνει τη δουλειά της απόφραξης.
  3. Κατάλληλα εργαλεία αποφράξεων, τα κατάλληλα εργαλεία της απόφραξης εκτός από την ατσαλίνα είναι η κάμερα και το πιεστικό με νερό με εύκαμπτους σωλήνες για μεγάλες αποστάσεις. Εξειδικευμένα εργαλεία για την απόφραξη της αποχέτευσης, δεν θα βρείτε πουθενά αλλού εκτός από τα συγκεκριμένα συνεργεία αποφράξεων.
  4. Έγκαιρη απόφραξη, η απόφραξη πρέπει να γίνεται στην ώρα της, ή πριν φράξει τελείως. Είναι προτιμότερο να κάνετε μια απόφραξη πριν βουλώσει τελείως ο νεροχύτης, το μπάνιο ή το φρεάτιο, παρά όταν έχει ήδη συντελεστεί το βούλωμα και έχουν αρχίσει τα νερά να ξεχειλίζουν και να διαρρηγνύουν την οικοδομή και τα πλακάκια.
  5. Λογική χρέωση απόφραξης, η τιμή ξεχνιέται εύκολα ενώ η ποιότητα μένει για πάντα είναι ένα κλασικό ρητό. Στις αποφράξεις όμως ισχύουν και τα δύο και λογική τιμή απόφραξης και πρώτης ποιότητας δουλειά που θα σε κάνουν να την θυμάσαι. Η τιμή και το κόστος της απόφραξης θα πρέπει να είναι στάνταρ και να εκτιμηθεί από πριν. Μην ξεκινάτε ποτέ μια απόφραξη χωρίς να έχετε από πριν ένα ξεκάθαρο κόστος ή μια τάξη μεγέθους. Η απόφραξη είναι μια υπηρεσία που το κόστος της μετριέται σε εργατοώρες και στον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί. Έτσι ένα ειδικός εκπαιδευμένο συνεργείο θα σας γλιτώσει πολύ χρόνο και χρήμα.
  6. Διάρκεια, πόσο κρατάει μια απόφραξη; Δηλαδή πότε θα ξανά χρειαστεί απόφραξη; Άμα χρειαζόμαστε κάθε τρείς μήνες απόφραξη κάτι δεν πάει καλά. Μάλλον χρειάζεται να αλλάξετε ή σωλήνες ή συνεργείο αποφράξεων!
  7. Εξυπηρέτηση, η άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτηση είναι το παν. Η εταιρεία ΑΕΤΟΣ SERVICE θα σας εξυπηρετεί με το ευγενικό και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό άμεσα.
Call Now ButtonΚαλέστε μας